Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Kristian Rinaldo Pedersen tilbake på A-laget!

27. november 2019

Fornyet motivasjon med John Arne Riise som trener!

Kristian Rinaldo Pedersen var en veldig sentral spiller da Flint rykket opp til 3.divisjon. Foregående sesong var han derimot ikke å finne i 3.divisjonstroppen ed unntak av en gjesteopptreden da skader og sykdom herjet. Motivasjonen til å satse var ikke der, og han valgte I stedet å fokusere som trener for Flint G13, samtidig som han også spilte for 5.divisjonslaget.

Nå er han imidlertid tilbake. Og som han fortalte til Tønsbergs Blad så er mye av årsaken til fornyet gnist og motivasjon ansettelsen av John Arne Riise.

- Det er noe nytt og spennende, noe jeg ønsker å være endel av. Jeg spurte meg selv om hvor mange ganger man får muligheten til å spille under en av Norges aller største profiler gjennom tidene, med en CV alle fotballspillere drømmer om. Kult og stort!, legger han til.

John Arne Riise er også svært fornøyd med signeringen av Rinaldo. - Kristian er en rutinert og dyktig midtbanespiller som løfter nivået i spillergruppen. Han er en spillertype vi trenger. Jeg er veldig glad for at han nå ønsker å satse på fotballen igjen.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram