Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Stiller opp gratis for barna på FFO

30. november 2019

Vigdis sørger for gode og trygge rammer på Flints fotballfritidsordning


Tirsdager og torsdager tilbyr Flint fotballfritidsordning etter skoletid for barn fra 1. til 4. trinn på klubbhuset. Barna får mat, mulighet til å gjøre lekser, leke og ikke minst spille fotball.

Flint er svært takknemlige for at Vigdis Næss har sagt seg villig til å fungere som "vertinne" for fotballfritidsordningen. Hun er der når barna kommer og sørger for at de får noe sunt og godt og spise, og hun blir veldig gjerne med på et slag kort om noen spør.

- Vi er utrolig takknemlige for at Vigdis gjør denne jobben, forteller styremedlem Mona Habbestad. I en klubb som Flint er vi helt avhengig av frivillige for å holde klubbdriften i gang. Veldig mange av de som er engasjert har ikke mulighet til å bistå på dagtid på grunn av jobb. Da er det flott å ha ivrige pensjonister som ønsker å gjøre en forskjell.

Tønsbergs Blad tok turen innom Flints fotballfritidsordning, og i artikkelen de publiserte forteller Vigdis at hun synes det er godt å komme seg ut og være til nytte, og at hun er glad for å få denne muligheten.

Fotballtrening med A-lagsspillere
Barna på FFO er naturlig nok mest glad i å spille fotball, og da er det ekstra stas å ha to A-lagsspillere som instruktører. Mads Lie Jensen og Haakon Bratteli gjør sitt beste for å lære bort fotballferdigheter, men understreker at det viktigste er at barna har det gøy.

Foto: Øyvind Sætre, Tønsbergs Blad

Foto: Øyvind Sætre, Tønsbergs Blad

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/08/FFO-Mads-og-Vigdis.jpg

Flint søker frivillige!

Har du lyst til å bidra til driften av Flint Fotball? Vi har alltid bruk for flere frivillige, enten det er trenere, lagledere eller du kan tenke deg å bistå ved arrangementer som cuper, fotballskoler mm.

Ta kontakt med Nina hvis du er interessert - nina@flintfotball.no
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/11/dugnad_ikon.png
nina@flintfotball.no
Telefon Nina Tapio
918 64 102

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram