Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Ny daglig leder i Flint

8. januar 2020

Flint satser på daglig leder team!

Etter nær et halvt år med stillingen som daglig leder ubesatt, har Flint Fotball nå ansatt ny Daglig Leder i 80 % stilling.  Løsningen er både uortodoks og spennende ettersom stillingen vil bekles av to personer sammen, Mona Habbestad og Nina Tapio.

Mona og Nina har gjennom mange år har vært sentrale i ledelsen og drift av klubben, og er antagelig kjent for mange i Flint. På Flint-CVene deres står blant annet flere år i fotballstyret, arrangement av fotballskole og cuper, medlem i sportslig utvalg, lagledelse, administrasjon og mye mer. Med deres kjennskap til Flint og brede erfaring, er vi trygge på at dette blir en god løsning for klubben.

Rent formelt vil Mona Habbestad stå oppført som daglig leder, men i praksis vil de to fungere sammen som et team med likestilt ansvar.

Vi ønsker Mona og Nina lykke til med med oppgaven. Oppstart er 1. februar 2020.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/01/Mona-Habbestad-Nina-Tapio-daglig-leder-scaled.jpg

Mona Habbestad og Nina Tapio skal fra 1. februar 2020 dele på ansvaret som daglig leder i Flint Fotball.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram