Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flere signeringer for Flint

9. januar 2020

Flints seniorsatsing er ytterligere styrket!

De siste ukene har flere spillere signert kontrakter for spill for Flint kommende sesong. Blant disse er de de tidligere Flint-spillerne Daniel Hersløv, Håvard Haugli Nybråten og Jostein Aschjem som alle velger moderklubben fremfor FK Eik Tønsberg.

Daniel Hersløv var i militæret sist sesong, og gleder seg til “comeback” på fotballbanen. Daniel spiller både back og midtbane. Håvard Haugli Nybåten, som er både kant og spiss, fikk noen kamper for FKTs A-lag forrige sesong, og spilte 24 kamper for 4.divisjonslaget hvor han klinket til med 23 mål. Jostein Aschjem er midtbanespiller som forrige sesong spilte både for Ready og FKT.

Ny på Flint er Amar Colic (20). Han spilte forrige sesong for Jevnaker IF i 4. divisjon og er kantspiller. Amar bor i Asker.

Flint har også signert Nicholas Glasdam Andersen (18) som er en en av flere unggutter fra Flints junioravdeling som fikk mye spilletid på Flint 2 og flere gode innhopp i 3.divisjon på høsten.

Oversikt spillere
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/01/HåvardHaugliNybråten_640x400.jpg

Håvard Haugli Nybråten

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/01/DanielHersløv-640x400-1.jpg

Daniel Hersløv

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/01/JosteinAschjem_640x400.jpg

Jostein Aschjem

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/01/AmarColic-640x400-1.jpg

Amar Colic

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/01/NicholasGlasdamAndersen_640x400.jpg

Nicholas Glasdam Andersen

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram