Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint Fotball og Kirkens Bymisjon inngår samarbeid

18. januar 2020

Flint Fotball og Kirkens Bymisjon med spennende samarbeid!

I Flint Fotball er samfunnsengasjement og inkludering viktig. Sponsoransvarlig Jannicke Darell er derfor svært glad for å signere en samarbeidsavtale med Kirkens Bymisjon. – Vi har som målsetning å utveksle kunnskap og innsikt i hverandres arbeid, og gleder oss til å se på hvordan vi kan samarbeide om felles prosjekter i tiden fremover.

Dette støttes av Eric A. Laetare fra Kirkens Bymisjon. – Vi er alltid på jakt etter flere aktører som bidrar positivt til sitt nærmiljø. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Flint Fotball.

Samarbeidsavtalen ble signert på kontoret hos Kirkens Bymisjon i Tønsberg. Med dit var også Nina Tapio som får ansvaret for å følge opp fra Flint sin side, og hovedtrener for A-lag herrer, John Arne Riise. – Jeg synes slike samarbeid er utrolig positivt, forteller John Arne som forsikrer at han selvsagt ønsker å bidra.

De aller første synlige tegnene på at samarbeidet er i gang er allerede på plass på Flint Esso Arena i form av to klescontainere som er plassert ved A-banen i Flintveien. Her oppfordres folk til å levere inn brukt og gammelt tøy. Kirkens Bymisjon vil også få sin logo på A-lagets drakter.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/01/Samarbeid-Kirkens-Bymisjon1-JAR-Nina-Jannicke-Eric.jpg

Fra venstre: John Arne Riise, Nina Tapio, Jannicke Darell og Eric A. Laetare.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/01/Kirkens-bymisjon.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/01/KirkensBymisjon2.jpg

Eric A. Laetare fra Kirkens Bymisjon er fornøyd over å endelig kunne si at han har spilt fotball mot John Arne Riise. 

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram