Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Filip Loftesnes-Bjune tatt ut til Equinor Talentleir

21. januar 2020

Filip Loftesnes-Bjune med i troppen til Equinor Talentleir!

NFF har nå tatt ut spillerne til G16-landslaget, G16 skyggelandslag og to G15-tropper til Equinor Talentleir i Sarpsborg i månedskiftet januar/februar. Dette er det nest øverste nivået i NFFs spillerutviklingsmodell, der det neste steget er å spille landskamper.

Flints Filip Loftesnes-Bjune er tatt ut til en av de to G15-troppene. Han er en av ca 50 spillere i sitt årskull som får denne  muligheten ut fra de rundt 1000 spillerne som er knyttet til Landslagskolen i den årgangen. Det er det all grunn til å være stolt av!

Flint Fotball ønsker Filip lykke til på treningssamlingen! 

Tidligere Flint-spiller på G17-landslaget!

Vi benytter også anledningen til å gratulere tidligere Flint-spiller, Henrik Falchner (Sandefjord) med plass i G17-landslagstroppen som reiser til La Manga i februar for turnering hvor Norges motstandere er Polen, Georgia og Kroatia.

Vi ønsker Henrik lykke til! 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/03/Filip_Kretsting_1.png

Filip Loftesnes-Bjune er tatt ut i G15 tropp til Equinors Talentleir. 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/01/HenrikFalchner_Flint-SF-G17-landslag.jpg

Tidligere Flint-spiller Henrik Falchner (16) er tatt ut til G17-landslaget. Han har kontrakt med Sandefjord Fotballs A-lag. 

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram