Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Ny trenerveileder i Flint!

31. januar 2020

Johan Ludvik Lund - ny trenerveileder i Flint

Det er med glede Flint Fotball presenterer klubbens nye trenerveileder, Johan Ludvik Lund. Han skal jobbe for at Flint har tilstrekkelig kompetanse og kapasitet på trenersiden til å nå
visjonen om et optimalt sportslig tilbud.

– Å få Johan Ludvik med på laget er utrolig bra. Sportsjef Espen Røkaas er ikke i tvil om at hans kompetanse vil styrke Flint og bidra til enda bedre utvikling, også på trenersiden.

Johan Ludvik skal jobbe med å utvikle skoleringsplaner for trenerne i Flint og planlegge og gjennomføre treningssamlinger. I tillegg vil han være tilgjengelig for diskusjoner rundt opplegg av trening og kamp.

Johan Ludvik gleder seg til å gå i gang med oppgaven. – Jeg vil være å se på feltet, og det er bare å ta tak i meg, ringe eller sende en epost om man har spørsmål. Jeg ønsker å utvikle et godt og inspirerende miljø og sørge for at klubben blir god på utvikling av trenere.

Kompetanse og erfaring

Johan Ludvik har solid erfaring og kompetanse innen feltet, og er autorisert trenerveileder og kursveileder for Grasrottrenerutdannelsen. Han har også trenerkurs fra Olympiatoppen, og en mastergrad Idrett «Fysisk form vs selvoppfattelse». Han har tidligere blant annet jobbet som trenerveileder i Namsos IL.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/01/Johan-Ludvig-Lund-trenerveildere-Flint.png
Johan.L.Lund@usn.no

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram