Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Seier i årets første treningskamp!

1. februar 2020

ToppfotballVant kampen etter fantastisk snuoperasjon!

01.02.2020 - Flint Esso Arena
Flint
01234567890
Flint
01234567890
Hønefoss
Hønefoss

John Arne Riises trenerdebut endte med seier!

Det var knyttet stor spenning til årets første treningskamp for Flints A-lag. Overraskende mange tilskuere tok turen til Flint Esso Arena for å få med seg John Arne Riises første test som trener. Og til tross for sur vind var det mye å glede seg over.

Lagene gikk til pause med 0-2 ledelse til Hønefoss. Dette resultatet ble snudd på imponerende vis i andre omgang etter tre scoringer fra Sander Trevor, og kampen endte 3-2 i Flints favør.

– Jeg er utrolig godt fornøyd med hvordan spillerne jobber sammen i dag, forteller John Arne etter kampen. Vi fremstår som et lag, og jobber for hverandre. Jeg er veldig imponert og stolt over måten gutta tok ansvar på i dag. Og ikke minst fikk jeg bekreftet at bredden i stallen er bra, og formen peker også i riktig retning.

Dagens spillere:

Kim Bjørkesett (Daniel Bjune), Daniel Hersløv (Michael Skontorp), Lars Marelius Arnesen, Emil Henriksen (Eirik Stjernelund Lien), Mathias Kjølner (Delegue Lukungu); Mattis Solberg (Jostein Aschjem), Sander Habbestad Næss (Anders Røkaas), Haakon Bratteli (Amar Colic), Julius Myrbakk (Sigurd Urå), Håvard Haugli ((Nicholas Glasdam Andersen)), Christian Steen-Hansen (Sander Trevor)

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/02/2020-02-01-16.09.17-1-2.jpg

Sander Trevor svevde høyt etter hattrick i treningskamp mot Hønefoss

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram