Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Folksom forlenger sitt samarbeid med Flint

3. februar 2020

Folksom fortsetter som viktig bidragsyter for Flint Fotball

Markedsansvarlig i Flint, Jannicke Darell, er svært glad for at Folksom ønsker å fortsette sitt samarbeid med klubben. 

– Folksom er blant våre største støttespillere, forteller Jannicke. Klubben er helt avhengig av støtte fra lokale aktører for å kunne opprettholde et høyt og godt aktivitetsnivå. Det er derfor gledelig at Folksom ønsket å forlenge samarbeidet.

Folksom, representert ved Pål Egeland, synes valget om å fortsette var enkelt. – Flint og Folksom jobber på mange måter med det samme, nemlig utvikling av lokalsamfunnet. Vi i Folksom er genuint opptatt av by- og stedsutvikling, og der hvor vi bygger infrastruktur, bygger Flint kultur og aktivitet. Disse tingene går hånd i hånd.

Vi takker Folksom for støtten og gleder oss til det videre samarbeidet! 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/01/Folksom-signering-2020.jpg

Jannicke Darell (Marked, Flint), Pål Egeland (Folksom) og Nina E. Tapio (Daglig leder, Flint). 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/01/Folksom-logo-medium-sort.png
Om FOLKSOM
Vi har tro på verdiskapning gjennom godt vertskap, lokal tilstedeværelse, kunnskap, kreativitet og god forretningssans. Vi liker ekstra godt eiendommer, områder, nabolag og gateløp som ikke fungerer og mangler puls. Det trigger oss til å tenke annerledes! FOLKSOM er et fullsortiments eiendomshus med kompetanse og erfaring fra utvikling, forvaltning og drift fra alle typer eiendommer. Med unntak av entreprise gjennomfører vi hele verdikjeden i eiendomsutvikling, økonomi, forvaltning og drift med egen organisasjon. FOLKSOM har i dag en eiendomsportefølje på ca. 50.000 m2 og en utviklingsportefølje på ca. 55.000 m2.
www.folksom.no
Følg Folksom på Facebook

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram