Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flintex – 13.februar kl 18:00

5. februar 2020

Gjenbruk av treningsutstyr!

Torsdag 13. februar kl 18:00 – 19:30 inviterer Flint nok en gang til “gjenbruksdag” på Flinthuset. 

Flintex-general Ellen Frette Demer ønsker nok en gang alle hjertelig velkommen til en kveld i gjenbrukens tegn. – Vi har allerede en god del utstyr som vi håper andre kan få glede av. Dette er både treningstøy, fotballsko, fotballsokker o.l. Tøyet er nyvasket og klar for nye eiere.

Ellen oppfordrer folk til å ta en titt i skuffer og skap, og ta med treningstøy eller sko som har blitt for lite. – Vi har som målsetning å arrangere slike kvelder med jevne mellomrom gjennom året. Vi tar imot brukt tøy og utstyr gjennom hele året.

Bytte eller kjøpe til “loppepriser”

– Har du noe du ikke bruker lenger så kan du bytte det i noe du trenger. Eller du kan kjøpe det for hyggelige loppepriser, forklarer Ellen. Inntektene fra Flintex går til Flint Samfunn og de aktivitetene de drifter, som eldre-energi og generasjonslunsjer for å nevne noe.

Flintex finner du i “gamlekiosken” 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/01/Flintex-logo.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/01/IMG_2267-scaled.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram