Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Anlegg og baner er stengt!

16. mars 2020

UtsattBaner er stengt - vi ber alle overholde dette!

I en tøff tid er det tungt å stenge av Flints flotte anlegg for aktivitet, men vi ber alle respektere dette!

Flint Fotball følger retningslinjene fra helsemyndigheter og NFF og har stengt av hele vårt anlegg for aktivitet. Vi ber om at dette respekteres av alle, uansett hvor god grunn du mener å ha til at akkurat du bør få lov. Vi ser stadig at vennegjenger eller foreldre med barn tar turen, og vi ber dere innstendig om å la være. Kommer noen få, så følger fort flere etter.

Nå må vi stå sammen og gjøre vårt for å minimere smittespredningen. Det er hengt ut plakater, satt ut skilt, mål er fjernet fra banen og vi har satt opp sperrebånd. Nå appellerer vi til alle våre medlemmer og brukere om å respektere dette.

Vi presiserer at dette gjelder alle baner, også gressbanen og løpebanen rundt hovedbanen.

Skal Flint fortsette å være for alle, så må hver og en gjøre vårt! Vi minner om våre verdier – samhold, stolthet og glede! La oss bevise at vi har samhold og stolthet til å sammen komme oss gjennom denne tøffe perioden, slik at vi igjen kan glede oss over aktivitet og latter på Flint Esso Arena!

Med vennlig hilsen

Flint Tønsberg AIL

Flint Corner
Flint Corner

Oppfordring fra NFF Vestfold

Mottatt mandag 16. mars 2020

Vi viser til tidligere vedtak om at all organisert trening og kamper er innstilt ut april måned.

Vi opplever at det på enkelte anlegg foregår uorganisert trening. Dvs at barn og ungdom avtaler å samles på anleggene for å drive fotballaktivitet.

Vi viser til Folkehelseinstituttets anbefalinger og med bakgrunn i dette anbefaler vi klubbene på det sterkeste å stenge fotballanlegg for all aktivitet.  Vi har forståelse for at det nærmest er umulig å fysisk stenge våre breddeanlegg, men håper at det kan settes opp skilt som viser at banen er stengt – med forklaring om hvorfor.

Videre ønsker vi at dere bruker alle informasjonskanaler i klubben for å orientere medlemmer og foreldre om at anlegget er stengt for aktivitet.

Vennlig hilsen

NFF Vestfold

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/01/NFF-vestfold.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram