Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint på “sparebluss”

17. mars 2020

Flint på sparebluss

Restriksjonene som nå er innført for å hindre ytterligere smitte av coronaviruset, gjør at aktiviteten i Flint Fotball er redusert til et absolutt minimum. På den sportslige siden begrenser det seg stort sett til spillernes egentrening.

Med potensielt inntektsbortfall fra kamper, cuper og andre arrangementer, går vi en meget utfordrende økonomisk tid i møte. Vi har derfor besluttet å tilpasse vår daglig drift til «sparebluss» nivå inntil situasjonen er normalisert. Alle trenerengasjement er lagt på is og alle ansatte er permittert inntil videre. Vi beholder kun minimal nødvendig kapasitet til daglig drift av klubben og vedlikehold av Flint Esso Arena.

Vi håper på forståelse for disse tiltakene. Samtidig er det viktig at vi står sammen og gjør hva vi kan for å håndtere situasjonen fra dag til dag,men også forberede tiden etter corona.

Ta gjerne kontakt med vårt Daglig Leder Team – Mona og Nina – dersom du har spørsmål.

Flint Corner

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram