Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Drive-in-kino – vi trenger parkerings- og nattevakter!

23. mars 2020

Støtt opp om Flint - still opp som parkerings- og nattevakter!

Vår sponsor Folksom inviterer i samarbeid med Tønsberg Lyd og Lys til Drive-in kino på Tolvsrød Torg torsdag, fredag og lørdag denne uken.

Tønsberg Lyd og Lys har tatt initiativet til dette flotte tiltaket i en tøff periode. Med seg på laget har de fått med seg en av Flints større sponsorer, Folksom. Drive-in-kinoen blir å finne ved Tolvsrødsenteret torsdag til fredag denne uken og med tre visninger om dagen. Det blir familiefilm kl 15:00 og voksenfilm kl 18:00 og 21:00.

Det vil være plass til 70-100 biler på hver visning og det kommer til å koste kr 100,- per bil. Det blir forhåndssalg på Ticketco og man må ha kjøpt billett på forhånd. Det blir også mulighet til å kjøpe pizza og brus fra vår sponsor Tønsberg Pizza. Denne bestillingen legges sammen med billettkjøpet  og pizzaen leveres til bilen.

Billetter kan kjøpes her fra mandag kl 21:00: www.ticketco.no

HAR DU MULIGHET TIL Å BIDRA?

Flint Fotball er blitt forespurt å bidra med parkeringsvakter og nattevakter for å sikre at utstyret ikke blir utsatt for hærverk eller lignende. For dette vil Flint få en bit av inntektene. I disse korona-tider ønsker vi ikke å pålegge noen lag eller årganger til å påta seg dette, og velger i stedet å fri til hele vår medlemsmasse.

Har du mulighet til å bidra? Fyll ut skjemaet du finner link til under, og kryss av for de tidene som passer for deg. Nattevaktene er forbeholdt voksne, mens parkeringsvakter kan også gjøres av spillere i ungdomsfotballen.

På forhånd takk for ditt bidrag! 

Flint Corner
Kontakt Mona - monahabbestad@gmail.com

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram