Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Spleis – gi din støtte!

21. mars 2020

Gi dinstøtte til Flint Fotball!

I disse dager gjør vi alt vi kan for å hjelpe til med å begrense spredningen av corona-viruset. Vi har stengt ned alle aktiviteter, klubbhus og baner. Kort fortalt, så har vi midlertidig lagt ned hele vår virksomhet.

Vi krysser fingrene for at vi så snart som mulig kan komme tilbake til en aktiv hverdag. I mellomtiden taper vi daglig penger. Alle våre ansatte er permittert, og vi opererer nå på sparebluss. Kamper, aktivitetstilbud, cuper og annet er skadelidende. Dette er inntekter vi er helt avhengig av for å få driften til å gå rundt.

Har du lyst og anledning til å støtte oss?

Vi verdsetter alle bidrag, uansett størrelse. Alt som samles inn her vil gå til å holde hjulene i Flint i gang, sånn at alle våre over 1000 aktive medlemmer har et godt tilbud å komme tilbake til når krisen er over. Og skulle du ikke ha mulighet til å bidra økonomisk nå, så kanskje du har mulighet til å hjelpe oss som som frivillig ved en senere anledning.

SAMHOLD – STOLTHET – GLEDE

Flint Corner

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram