Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Full fart med 6-åringene!

11. juni 2020
Innrullering-slider
Innrullering-slider2
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/06/Flint_jentespiller_utenball-motsatt.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/01/Flint_Logo_200e.png

Full rulle på fotballtrening med barn født 2014!

“Vi er svarte, vi er hvite, vi er de som taper lite! Ååååå FLINT!”

I overkant av 50 barn møtte opp til første trening for barn som starter på skolen til høsten. Ansvarlig for oppstarten, Linda Stormo, var strålende fornøyd. – Dette er bra, spesielt ettersom vi vet at det er bli-kjent kveld med klassen for både barn fra Husvik og Sandeåsen i dag. Vi har fått mange henvendelser fra foreldre som sier de vil komme neste uke. Vi regner det som sannsynlig at vi vil overgå fjoråret hvor vi samlet rundt 70 barn totalt ved oppstart.

Like mange jenter som gutter 

Gledelig var det også å se at svært mange jenter hadde tatt turen til Granø. – Det er faktisk omtrent 50/50 med jenter og gutter her i dag, forteller Linda.

Behov for flere trenere 

Noe ivrige foreldre har allerede meldt seg til tjeneste som trenere og lagleder, men det er rom for flere. – Det er ikke uvanlig med rundt 50-60 barn totalt spesielt blant guttene, forteller Linda. Da sier det seg selv at vi trenger flere som kan bidra med organiseringen.  Klubben stiller selvsagt med utstyr, og trenere får både tilgang til database med øvelser og tilbud om Grasrottrener-kurs.

VEL MØTT TIL TRENING ONSDAG 17. JUNI  KL 17:00 PÅ GRANØ

Ønsker du mer info - bli med i Facebook-gruppe

Bli med for mer info
Bli med for mer info
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/06/Flint_guttespiller.png
Klikk for kart og info
Lurer du på noe?
Kontakt Linda
905 02 405

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram