Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint A-damer – internkamp i nye drakter!

12. juni 2020
Internkamp-header2
Internkamp-header

Første internkamp for Flint A-damer

Flints nyetablerte A-lag damer er i gang med trening med full kontakt. Samtlige spillere er under 20 år, og onsdag spilte de sin første internkamp.

Hørt etter kampen:  – Da er det bare å komme seg ut å løpe mer. 

Jentene var slitne, men fornøyde etter den første internkampen etter at laget kunne starte med kontakttrening fra 1.juni. Trenerteamet hadde satt opp jevne lag, og ikledd splitter nye drakter så var det tydelig at konkurranseinstinktet våknet hos samtlige på banen.

Egne sponsorer

Flints  damelag har fått egne drakter og egne sponsorer. Hovedsponsorer som Meny, Micasa og Folksom støtter også opp om damene. I tillegg bidrar også Level, Ditt Kontor, Olsrød Optikk, Prosjekt og Enøk Partner, Murmester Tellefsen og Våg Frisør. Vi er utrolig takknemlige for alle bidragsytere inn mot laget.

Både trenere og spillere var enige om at det var deilig å være i gang igjen. Nå krysser vi alle fingrene for grønt lys for ordinære kamper i nær fremtid. 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/06/Flint-A-damer-lagbilde-internkamp.jpg
Full oversikt over spillere, trenerteam, kamprapporter, kommende kamper mm.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram