Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Fotballskole-instruktører tok Grasrottrener 1

7. august 2020

TrenkerkursGodt forberedt til fotballskolen - gjennomførte Grasrottrener 1

I forkant av TINE Fotballskole i perioden 10.-15.august valgte mange av de unge instruktørene å ta Grasrottrenerkurs 1 i regi av klubbens trenerveileder.

Trenerveileder Johan Ludvik Lund var godt fornøyd med oppslutningen rundt Grasrottrener 1-kurset som ble tilbudt alle instruktørene på Fotballskolen.  Rundt 20 ferske trenere hadde meldt seg på. – Det må vi være fornøyd med. Invitasjonen kom ganske sent ut, og det er tross alt midt i sommerferien. Dette er en god start!

Flint har et ønske om at trenere i klubben går Grasrottrener-kursene. – Det kreves ingen forkunnskaper eller lang fartstid innen fotball for å bli med, forsikrer Johan Ludvik. Grasrottrener 1 passer spesielt godt for de som skal trene de yngste årgangene.

Ønsker flere ungdommer med i trenerteamene

– Vi ønsker oss veldig gjerne flere unge trenere i klubben, forteller Johan Ludvik. Grasrotkursene arrangeres jevnlig, og det er bare å ta kontakt meg og melde sin interesse. Vi håper fotballskolen gir mersmak på trenerrollen for mange.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/08/Trenerkurs-grasort1-august-2020-11.jpg
Kontakt Johan Ludvik
Johan.L.Lund@usn.no

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram