Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Full fart på Flint TINE Fotballskole

11. august 2020

Fotballskolen 2020Fantastisk start på fotballskolen!

I et år hvor alt er litt annerledes er vi veldig glade for å kunne arrangere Flint TINE fotballskole. Noen smitteverntilpasninger har vi måttet gjøre, blant annet med å dele fotballskolen i to arrangement for å overholde grensen på maks 200 deltakere.

Først ut er barn født 2013-2010. Nesten 200 spendte barn ankom Flint mandag morgen og ble raskt delt inn i lag på maksimalt 20 barn og faste trenere fra ungdomsavdelingen hos Flint. Hver gruppe fikk utdelt baller, øvelser og antibac.

Barna hadde med egen niste og fikk utdelt fruktbeger og drikke. Og det ble tradisjonen tro mulighet for å få seg en slush eller to.

Vi håper barna får 3 fine dager sammen med oss. Onsdag avsluttes fotballskolen for de yngste med utdeling av FairPlay-priser.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/08/Fotballskolen-2020-dag-1-17.jpg

Bilder

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram