Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Fotballfest med 6-åringene!

15. september 2020

Lørdag 12. septemberFotballfest på Flint!

Gutter 6 og Jenter 6 år spilte sin første turnering i Flint-drakten!
Tradisjonen tro pleier Flint alltid å arrangere sesongens siste aktivitetsturnering andre helgen i september. Da er hele hovedbanen teppelagt med 3er baner og et yrende folkeliv. I år ble det litt annerledes grunnet koronarestriksjoner.

Kl 12:00 brakte det løs for gutter født 2014. 12 lag hadde funnet veien til Flint Esso Arena, deriblant 5 Flint-lag. Tre lag spilte sine kamper på Eik til samme tid. Til tross for bare 3 baner, ble det en flott fotballfest med masse entusiasme og fotballglede.

Litt senere på ettermiddag var det jentene sin tur. Her var stemningen like god, og det er godt å observere at jenter og gutter 2014 allerede er godt i gang med å etablere store treningsgrupper! Det lover godt for fremtiden!
Treningstider
Jenter og gutter 6 år
Granø onsdager kl 17-18

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram