Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flintex – vi tar imot brukt tøy, sko og utstyr

19. september 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/09/Flintex-insta2.jpg

Gjenbruk av treningsutstyr!

Har du fotballsko, treningstøy eller annet treningsutstyr liggende hjemme? 

Gjennom “Flintex” ønsker Flint Fotball å slå et slag for gjenbruk. Vi oppfordrer derfor medlemmer som har treningsutstyr, fotballsko og annet liggende hjem som ikke er i bruk lenger, om å levere det inn.

“Loppene” kan leveres på klubbhuset. Det står en kasse på bord i kaféområdet hvor ting kan leveres inn. Alternativt kan det leveres på kontoret eller legges utenfor om ingen er tilstede.

Vi ber om at alt som leveres inn er helt og rent.

Flintex – loppekvelder

Flint vil jevnlig invitere til Flintex-kvelder hvor vi bretter ut hele utvalget vårt og folk kan ta turen innom for å kjøpe til hyggelig loppepriser.

Skulle du ikke ha tid til å vente til neste Flintex-kveld, så er det bare å ta kontakt med daglig leder, så kan privat visning arrangeres.

monahabbestad@gmail.com

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram