Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint Xtra – påmelding startet

19. september 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2018/12/Xtra-Logo.png

Påmeldingen til Flint Xtra er åpnet!

Fra torsdag 24. september starter Flint Xtra opp med sine faste treninger. Flint Xtra trenerne Morten (Italent), Christian og Sander (A-lagstroppen) håper mange melder seg på.

- Vi har hatt veldig mange flinke og ivrige spillere på de første to gratis-øktene, forteller Morten. Vi håper at dette har gitt mersmak og at mange melder seg på videre. Vi gleder oss til å lære spillerne bedre og kjenne, og kunne være med på å gi dem øvelser og utfordringer slik at de får en positiv utvikling.

Ønsker flere jenter

De to første øktene har i overkant av 40 spillere vært med. Christian og Sander skulle gjerne sett at enda flere jenter var med.

- De jentene som har vært med har virkelig imponert oss, roser Christian. Vi skulle gjerne sett at enda flere hadde prøvd seg, sånn at jenteandelen ble høyere. Han oppfordrer derfor flere til å ta turen innom for å prøve.

Det stilles ingen krav til ferdigheter for å delta, forsikrer Sander. Vi mistenker at mange kan være skeptiske og tro at dette er et tilbud bare for de beste. Det er ikke riktig. Formålet med Flint Xtra er å gi spillere som har lyst til å bli bedre en ekstra arena.

Øvelser fra italienske klubber

Morten fra Italent har gode kontakter med italienske toppklubber som AC Milan og AS Roma. Disse klubbene har åpnet øvelsesbankene sine og det vil deltakerne på Flint Xtra nyte godt av. Morten deltar selv som trener på feltet.

På de to gratistreningene fikk spillerne også møte italienske Michele Rosci som nå har flyttet til Norge. Han har tidligere blant annet vært trenerkoordinator i Roma og jobbet med en av deres akademier. Vi håper at Michele kan gjeste oss ved flere anledninger.
Innmelding Flint Xtra
Alle som melder seg på Flint Xtra får en egen Flint Xtra t-skjorte fra Nike.
Klikk ikonet eller meld på via appen
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/01/Rubic-LagetMitt-logo.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2018/12/Xtra-Logo.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/09/Flint-Xtra-10.sept-1.jpg

Hva er Flint Xtra?

Flint Xtra er ekstra treninger for ivrige og ambisiøse fotballspillere.
  • Etter skoletid for barn i 4.-7.klasse (2011-2008)
  • Mulighet for å utvikle deg som fotballspiller
  • Treninger og øvelser utarbeidet av trenere fra italienske toppklubber via Italent.
  • Erfarne trenere
  • Supplement til lagstreninger
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/08/Italent-logo.png

Italent er leverandør av øvelser og treningsopplegg til Flint Xtra. Alle økter er skreddersydd for aldersgruppen og utarbeidet i samarbeid med trenere i italienske toppklubber som AC Milan og AS Roma. 

Pris/mnd 1 økt/uke
24.09 + Oktober Kr 500,-
November kr 500,-
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/09/Flint-Xtra-10.sept-11.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram