Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint kåret til Årets TINE Fotballskole i Vestfold 2020

10. november 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/08/Fotballskolen-2020-dag-1-16.jpg

Flint ble
Årets TINE Fotballskole
i Vestfold 2020


Torsdsag 5. november offentliggjorde Norges Fotballforbund sin liste over årets beste TINE fotballskoler i landets ulike fylker. I Vestfold var det Flint som stakk av med hedersbetegnelsen.

I sin begrunnelse skriver NFF Vestfold på sin nettside blant annet:

Flint er et lite hestehode foran andre vel gjennomførte fotballskoler dette året. Klubben har planlagt gjennomføringen av fotballskolen godt i forkant. Et betydelig forarbeide la tydelig god grobunn for at arrangementet forløp så fint som det gjorde. I en annerledes tid, har Flint allikevel klart å gjennomføre en meget god fotballskole, der smittevern på ingen måte la noe demper for  fotballgleden.

Klubben berømmes for god organisering, dyktige instruktører og god fordeling blant kjønn. Det var tilstrekkelig med instruktører tilstede og de hadde i forkant deltatt på trenerkurs i regi av vår trenerveileder, Johan Ludvik Lund. Tilbakemeldingen fra foreldre i etterkant via spørreundersøkelse var også veldig god.

Vi takker alle involverte for innsatsen, både de frivillige, instruktørene og ikke minst barna som deltok. Vi gleder oss allerede til neste år.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram