Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint Fotball og Suser i Sivet forlenger samarbeidet

11. november 2020

SponsorSuser i Sivet forlenger sitt sponsorsamarbeid med Flint Fotball

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/01/suserisiviet-small.png

Suser i Sivet er stolt sponsor av Flint Fotball!

Suser i Sivete har vært en viktig samarbeidspartner for Flint Fotball i mange år, og markedsansvarlig Jannicke Darell er svært fornøyd med at den suksessrike lokale bedriften har valgt å forlenge sitt sponsorat. “Vi er helt avhengig av støtte fra sponsorer rundt om i det lokale næringslivet,” forteller Jannicke. “Det er derfor gledelig at Suser i Sivet velger å forlenge sin avtale med oss for ytterligere 3 år.”

Støtter lokal idrett

Daglig leder for Suser i Sivet, Tore Grødem, synes det er viktig å støtte opp om lokale fritidsaktiviteter. “Vi ønsker å bidra til at barn og unge i nærmiljøet skal ha gode fritidstilbud,” forteller han. “Vi ser at Flint gjør en god jobb, og er stolte av å kunne bidra til det.

Suser i Sivet  finner du i  Valløveien 50 på Tolvsrød

Besøk butikken
Valløveien 50, 3152 Tolvsrød
Tlf. 33 32 88 30
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/11/IMG_3698.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram