Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

John Arne Riise fortsetter som hovedtrener i Flint Fotball

18. november 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/11/John-Arne-Riise-Espen-Rokaas-Flint-Fotball-2.jpg

Sportslig leder i Flint Fotball, Espen Røkaas er fornøyd med å få med John Arne Riise videre som hovedtrener.

RESIGNERING - FLINT FOTBALLJohn Arne Riise fornyet kontrakten med Flint Fotball

John Arne Riise ble ansatt som hovedtrener for Flint Fotballs 3.divisjonslag i forkant av sesongen 2020. Dessverre har årets sesong ikke blitt som forventet grunnet korona-krisen.

– VI har vært svært imponert over jobben John Arne har gjort i denne vanskelige perioden ovenfor sin spillergruppe, forteller sportslig leder Espen Røkaas. Måten han har stått på, fulgt opp og motivert spillerne sine i en tøff hverdag står det virkelig respekt av. Vi er glad for at John Arne fornyer sin kontrakt med oss, og vi gleder oss til å se hva han kan utrette neste år.  Forhåpentligvis vil få en mer normal kampsesong, sier Espen.

John Arne er i full gang med UEFA A lisensen sin, og ivrer etter å komme i gang igjen. – Ettersom sesongen i år ikke ble noe av så er jeg skikkelig gira på å jobbe enda et år med gutta og se hva vi kan utrette sammen. Jeg har blitt veldig glad i klubben og gutta mine. Laget viste en enorm seriøsitet på trening i hele år, spesielt under koronatider, noe som jeg virkelig verdsetter og gir meg troen på at 2021 kan bli kanonbra. Det blir også gjort noen tiltak som gjør oss enda mer profesjonelle. Jeg gleder meg, forteller John Arne.

John Arne er en av Norges mest meritterte fotballspillere med fortid i internasjonale toppklubber som Monaco, Liverpool og AS Roma. Han er også den spilleren med flest landskamper for Norge, totalt 110.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/06/Hovedtrener-John-Arne-Riise-kopi.png

Kontaktinformasjon Flint Fotball

For mer informasjon om ansettelsen av John Arne Riise, vennligst kontakt:
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/11/D5S_4944.jpg

SportsjefEspen Røkaas

+47 900 74 246
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/11/D5S_4943.jpg

StyrelederGeir Bøe

+47 948 23 132

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram