Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint Xtra helgesamling – se bilder

23. november 2020

Full rulle med Flint Xtra helgesamling!

Full rulle med Flint Xtra helgesamling!

60 ivrige fotballspillere i alderen 8-13 år var samlet på Flint helgen 20.-22.november. 

– Vi har fått utrolig mange gode tilbakemeldinger, forteller Flints daglige ledere, Nina Tapio og Mona Habbestad. Barna virket som de har storkost seg, og vi var jammen meg heldig med været også.

Spillere fra Flint-land

De legger ikke skjul på at de lenge fryktet at arrangementet måtte avlyses. – Denne helgen hadde vært i våre planer lenge, og det er en god stund siden vi startet påmeldingen. Da restriksjonene igjen begynte å bli skjerpet så gikk vi en ekstra runde på om vi skulle gjennomføre, innrømmer Mona. Det endte opp som et rent internt arrangement med spillere fra skolene som sogner til Flint.

-Vi stanset påmeldingen på 60 stk for å kunne ivareta kohorter på 20, legger Nina til. Vi måtte dessverre skuffe noen som hadde lyst til å være med, men i disse tider må vi følge retningslinjene. Barna ble i tillegg fordelt på mange garderober med rundt 10 stk i hver. – Da sikret vi god avstand mellom alle. Vi gav spillerne faste grupper og faste plasser. Det har fungert godt. Barna er generelt veldig flinke på håndhygiene og bruk av antibac.

John Arne og Italent

Det sportslige innholdet ble ivaretatt av Italent ved Morten Bredesen Føske. Med seg hadde han tidligere AS Roma trener, Michele Rosci, som nå har bosatt seg i Norge. Flint stilte også sterkt med hovedtrener John Arne Riise og spillere fra hans A-lagstropp – Christian Steen-Hansen, Haakon Bratteli, Sander Habbestad Næss og Sander Trevor.

John Arne var godt fornøyd med innsatsen. – Utrolig gøy med så mange ivrige unge spillere. Jeg koste meg her i høstferien og var ikke vanskelig å be da jeg ble spurt om å bli med igjen.

Flint Fotball planlegger en ny helgesamling tidlig i februar 2021.

En stor takk til vår sponsor LEVEL som bidro med bøff og rabattkort på badeland til alle deltakerne! 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/11/Flint-Xtra-helgesamling-nov-2020-Italent-60.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/11/2020-11-20-16.40.22-scaled.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/11/Flint-Xtra-helgesamling-nov-2020-Italent-100-31.jpg
Torsdager 15:30-17:00
For jenter og gutter 2011-2008

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram