Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Leeds-fansen i Tønsberg med pengegave til Flints J07 og 06

25. november 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/11/Leeds-fansen-donasjon-J13-og-J14-2.jpg

Fra venstre: Bjørn Egil Jordhøy, Luna Hansen-FIring og Louise Brodersen Adamsrød fra Flint J07, Emma Fosvold og Malin Krokvik fra Flint J06 og Terje Dahl.

Leeds-fansen i Tønsberg overrasket Flints J06 og 07 med pengegave!

Da Leeds-fansen i Tønsberg ønsket å donere deler av înntektene fra loddsalg til damelaget til Leeds, takket de høflig nei. Leeds-damene ønsket i stedet at pengene skulle gå til lokale jentelag. Det kom Flints jenter født 2006 og 2007 til gode.

“Leeds-fansen i Tønsberg har flere ganger tidligere støttet Leeds sitt damelag,” forteller Terje Dahl. “Det har skjedd mye med damefotballen den siste tiden, og nå blir damelaget til Leeds satset på av klubben. Av den grunn har de ikke behov for pengestøtte på samme måte som tidligere.”

Dette har altså kommet jentene på Flints 2006 og 2007-årganger til gode.

“Leeds sitt damelaget ønsket at pengene i stedet skulle tilfalle lokale jentelag,” forteller Bjørn Egil Jordhøy. “Vi valgte dermed å splitte summen mellom Flint og Eiks jentelag i disse årsklassene”

Flint-jentene er svært glade for pengegaven på kr 5000,-. To jenter fra hver årgang møtte Dahl og Jordhøy for å takke for gaven. På spørsmål om hva pengene skulle brukes til svarte jentene at det antagelig ville bli brukt til sosiale aktiviteter for hele laget.

Skal trene sammen fra 2021

Rune Bing-Jonsson, trener for Flint J07 og Ole Bredesmo Klaussen som trener Flint J06 er svært takknemlige for bidraget til lagkassen. “Disse to årgangene skal samarbeide kommende sesong,” forteller Ole. Jentene skal da spille i J15-serien og ser det som naturlig å trene sammen. “Vi vet at det sosiale rundt lag er veldig viktig, så disse pengene kommer godt med.”

Tusen takk til Leeds-fansen!

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/11/leeds-united-football-logo-png-11536018007ce9oimdy6g.png

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram