Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Hovedbanen har fått tribunestoler!

25. november 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/11/Tribuner1-scaled.jpg

Daglig ledere i Flint Mona Habbestad og Nina Tapio var de første til å ta i bruk den nye tribunen. 

120 klappstoler
på plass på A-banen!

Det har lenge vært et ønske å få på plass klappseter på tribunen mot hovedbanen. – Vi fikk for en tid tilbake noen av de gamle klappsetene fra Ullevål Stadion, forteller leder for anleggsutvalget, Gunnar Haraldsen. Planen var å montere disse setene på dugnad. Det skulle imidlertid vise seg å være en mye mer omfattende jobb enn først antatt, og når vi begynte å sammenligne både tiden det ville ta og kostnader, så kom vi frem til at det var en bedre løsning å kjøpe nye.

Tribunestolene er levert og  montert av Norgestribunen AS. 120 klappseter er nå montert. Det samme er bølgebrytere på øverste sats. – Det er strenge regler knyttet til anlegg og tribuner og retningslinjene blir strengere jo høyere opp i divisjonene man spiller. Når vi først skulle gjøre noe, så valgte vi å konferere med Norges Fotballforbund for å få deres råd og innspill. Rådgivere har vært på befaring og gitt oss verdifull input, forteller Gunnar.

Foreløpig er det satt opp seter på halvparten av betongtribunen. – Slike tiltak er ikke gratis, men dette er en god start, mener Gunnar.

Daglig ledere i klubben, Mona Habbestad og Nina Tapio er strålende fornøyd med resultatet. – Dette ble utrolig bra, mener Nina og Mona er hjertens enig. – Jeg får virkelig følelsen av å være på en stadion nå, legger hun til. Vi håper og tror at folk blir fornøyd.

Og til de som er bekymret for bli kald i stumpen, enten man sitter på sete eller på betongen, så viser de daglige lederne stolt frem helt nye sitteunderlag som publikum står fritt til å låne. – En stor takk til vår sponsor Codan som har bidratt med penger til sitteunderlagene. Disse ligger nå i plastkasse like ved kiosken. Vi håper alle er flinke til å legge de tilbake etter bruk.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/11/IMG_3761-scaled.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram