Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Sven Pollen Solbakken inngår 3-årig trenerkontrakt

26. november 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/11/Sven-Pollen-Solbakken-6.jpg

Sven Pollen Solbakken
signert for 3 år som trener i ungdomsfotballen

Sven Pollen Solbakken kom inn i Flint Fotball våren 2020 som hovedtrener for Flint G13. Sportslig leder i Flint Fotball, Espen Røkaas, gleder seg over at Sven nå har signert for 3 nye år i klubben.

– Vi er veldig fornøyd med Sven og han får de beste skussmål fra både trenerkollegaer og spillere, forteller Espen. Vi ønsket Sven med videre på laget, og det er derfor ekstra gledelig at han nå har signert for tre nye år.

Sven selv er også fornøyd. – Jeg har blitt godt tatt imot her i Flint, og trives veldig bra. Da jeg fikk tilbudet om å forlenge for mer enn ett år, så var valget enkelt.

For sesongen 2021 fortsetter Sven som hovedtrener for 2007-årgangen som da blir G14. Espen poengterer at det likevel ikke er gitt at Sven vil følge denne årgangen videre også de neste to sesongene. – Sven er ansatt som trener i ungdomsfotballen, så får vi se hvordan trenerkabalen blir de kommende årene.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/01/Flint_Logo_200e.png

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram