Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Kr 100.000,- fra Sparebankstiftelsen DnB til 3er baner

1. desember 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/12/3er-baner-sparebankstiftelsen-dnb.jpg

StøtteKr 100.000,- i støtte til 3er baner fra Sparebankstiftelsen DnB!

Flint Fotball gleder seg over tildelingen på kr 100.000,- til nye 3er baner fra Sparebankstiftelsen DnB. – Vi har lenge ønsket oss nye 3er baner, forteller daglig leder Mona Habbestad. Banene brukes primært av de yngste årgangene som spiller 3er fotball og av tilbudet vårt til 4-5 åringer. Nå i høst har banene vi har vært i bruk på alle treninger for 6-åringene og 4-5 åringene. Disse begynner å bli slitt og er i tillegg tidkrevende og vanskelige å sette sammen. Vi har derfor hatt på ønskelisten nye 3er baner som er lettere å sette opp, og mye mer holdbare og stabile slik at de kan stå oppe over lengre perioder.

Sparebankstiftelsen DnB har flere støtteordninger man kan søke om midler fra, og tidlig høst bestemte de to daglig lederne seg for å søke om støtte til nettopp nye baner. – Det er mange som søker, så forhåpningene om å nå opp var ikke de største, innrømmer Mona. Det var derfor ekstra hyggelig å få telefon fra DnB med den gledelige beskjeden.

En perfekt julegave som veldig mange i klubben vil få stor glede av fremover. Tusen hjertelig takk til Sparebankstiftelsen DnB!

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram