Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Våg Frisør – klipp hos lærling kr 250,- for Flint-medlemmer ut desember

3. desember 2020

SponsorVåg Frisør - lokal sponsor for bredde og damelag!

Våg Frisør er stolt sponsor av Flint Fotball!

Våg Frisør har forlenget sin samarbeidsavtale med Flint Fotball. Innehaver Veronica Bu Johannessen har selv barn i klubben, og syns det er viktig at det lokale næringslivet støtter opp.

– Flint er et viktig og flott samlingspunkt for barn og unge i nærmiljøet. Vi har valgt å støtte opp om dette viktige arbeidet, til tross for utfordrende tider for oss alle.

Våg Frisør støtter opp om både bredden i Flint, men har også engasjert seg i det nyetablerte damelaget, og har sin logo på jentenes drakter.

Førjulstilbud til Flint-medlemmer

For alle medlemmer i Flint Fotball som ønsker å friske opp frisyren før julesesongen, så har Veronica et godt tilbud. – Vi har tre fantastiske lærlinger hos oss, og ut desember 2020 tilbyr vi klipp hos lærlingene til kr 250,-.

Våg Frisør finner du i Linneaveien 1 på Tolvsrød.

Ta kontakt
Linneaveien 1, 3154 Tolvsrød
Tlf. 33 32 72 30
Nettside: http://vaagfrisor.onlinetimebok.no/app/
Klikk her for mer info
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/12/Vag-Frisor-klipp-hos-laerling-DES-2020-2.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram