Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Adrian Krysian signert for 2021-sesongen

18. desember 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/12/Adrian-Krysian-JAR-signering-2020-Flint-Fotball-1-scaled.jpg

Adrian Krysian klar for
2021-sesongen!

John Arne Riises første signering er sikret. Toppscoren fra 2019-sesongen er klar for ny sesong i Flint-drakta!

Adrian Krysian har vært en sentral og viktig brikke i Flints A-lagstropp de siste sesongene. I 2019 stod han for hele 21 nettkjenninger, og ble toppscorer for Flint. Det holdt til en hederlig 2.plass på toppscorerlisten for 3.divisjon avd 3.

Hovedtrener John Arne Riise er godt fornøyd med å ha Adrian med på laget inn i 2021-sesongen. – Jeg rakk aldri å se Adrian noe særlig i kamp i 2020, men har jo sett og forstått hvor viktig han var for laget foregående sesonger. Det skal bli utrolig spennende å se hva 2021 kan by på.

Adrian selv gleder seg ny sesong for Flint i det som forhåpentligvis blir en mer normal fotballsesong. Flere andre klubber har vist interesse, men Krysian har altså valgt å bli.  – Vi har funnet oss godt til rette her i Tønsberg. Nå som vi er en familie på tre så er det ikke like enkelt å flytte rundt for å spille fotball. Når jeg i tillegg trives så godt i klubben, så ble valget enkelt.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/04/D5S9164.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram