Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Ronny Holmedal ansatt som sportsutvikler i Flint Fotball

28. desember 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/12/Ronny-Holmedal-1-scaled.jpg

PRESSEMELDING - FLINT FOTBALLRonny Holmedal ansatt som sportsutvikler i Flint Fotball

Et viktig sportslig løft for hele klubben!

Flint Fotball gleder seg over å presentere Ronny Holmedal som ny sportsutvikler i klubben fra 01.01.2021. Ronny kommer senest fra stillingen som assisterende hovedtrener for Strømsgodset Toppfotball. Han har tidligere vært i Sandefjord Fotball som både utviklingsleder, assisterende hovedtrener og toppspillerutvikler. Holmedal har også erfaring som assisterende hovedtrener for aldersbestemt landslag.

– Det betyr mye for en breddeklubb som Flint å få inn en slik erfaren og fotballfaglig dyktig kompetanse, sier sportslig leder i Flint, Espen Røkaas. Flint som klubb ønsker å utvikle og styrke oss rundt det sportslige, og her har vi stor tro på at Ronny med sin bakgrunn og erfaring, har mye å bidra med.

Spennende klubb med stort potensiale

Holmedal ser Flint som en spennende klubb med stort potensiale. – Flint kom tidlig på banen og ønsket å diskutere spiller- og trenerutvikling. De var allerede i prosess med en skoleringsplan, noe jeg selv har jobbet mye med som utviklingsleder i SF uten å komme til implementeringsstadiet ettersom SF selv bare har fra 16 år til seniorfotball, forteller Ronny. – Trenerutvikling hånd i hånd med spillerutvikling gir mening. Når da en av de største klubbene i Norge målt i antall lag og spillere ønsker å gå videre med en helhetlig tilnærming til temaet, ble det interessant og vi ble enige om å jobbe sammen.

Ronny håper å kunne bidra bredt i klubben. – Jeg ønsker å bruke meg selv inn mot lederne, sportslig utvalg og trenerne i klubben. Jeg håper å kunne bidra på flere felt både med tanke på klubb, kultur og organisering, men også ned på individuell coaching av trenere og spillere med tanke på deres oppdrag for klubben og deres drømmemål.

Ronny Holmedal er ansatt i en deltidsstilling og vil primært jobbe tett med klubbens Sportslige Utvalg og trenerveileder Johan Ludvik Lund.

Kontaktinformasjon Flint Fotball

For mer informasjon om ansettelsen av Ronny Holmedal, vennligst kontakt sportslig leder Espen Røkaas.
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/11/D5S_4944.jpg

SportsjefEspen Røkaas

+47 900 74 246

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram