Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

LEVEL treningssenter forlenger samarbeidet med Flint Fotball

6. januar 2021

SponsorLEVEL treningssenter forlenger sitt samarbeid med Flint Fotball

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/01/Level-2-1-scaled.jpg

LEVEL treningssenter er stolt samarbeidspartner av Flint Fotball!

Flint Fotball er svært glad for at LEVEL treningssenter på Olsrød Park velger å forlenge samarbeidet for 2021. “Vi har lagt bak oss et vanskelig og annerledes år og håper 2021 vil by på flere muligheter for å samarbeide”, forteller daglig leder Mona Habbestad.

Tilrettelegger for trening for Flints A-lagsspillere

Irene Aarø i LEVEL er opptatt av å støtte opp om lokale klubber.

“Level legger til rette for at spillerne signert til A-lag herrer og A-lag damer får mulighet til å trene her på senteret. Både Flint og vi er i treningsbransjen, og vi syns det er spennende å kunne støtte opp rundt lag og spillere i utvikling.”

Hovedtrener for A-herrer, John Arne Riise, og trener-duoen Anders Skarbøvik og Marte Røkaas på A-damer er svært fornøyd med tilbudet Level byr på. “Dette har stor verdi for våre spillere, forteller John Arne. Å få tilgang til å trene på Level er et privilegium som verdsettes høyt.” Marte og Anders stiller seg bak dette. “Jentene våre er stolte og takknemlige for at Level stiller opp for dem og klubben på denne måten.”

Gauterødveien 6b, 3154 Tolvsrød
Tlf. 33 50 39 00
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/01/Level-hvit-pa-sort.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/01/Level-2-1-scaled.jpg

Fra venstre: Anders Skarbøvik (trener A-damer), Irene Aarø (Level), John Arne Riise (trener A-herrer) og Marte Røkaas (trener A-damer)

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram