Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

NRK Vestfold radio utfordret A-lagsspiller til konkurranse

22. april 2021

RADIO INTERVJUDelegue Lukungu ble utfordret til crossbar challenge!

Radio-reporter Thorvald Skaare Aschim tok turen til Flint Esso Arena

Tirsdag 20. april dukket radio-reporter Thorvald Skaare Aschim opp på Flint. Han ønsket å høre mer fra både hovedtrener John Arne Riise og A-lagsspiller Delegue Lukungu om hvordan det har vært å ikke kunne trene som normalt på over ett år. Begge innrømmer at det har vært tøft å motivere både seg selv og spillerne, og at de nå håper og tror at ventetiden snart er over.

Crossbar Challenge

NRK-reporteren utfordret også Delegue til en crossbar challenge. Han lurte på hvor mye dårligere man ble etter et år med annerledes trening. Selv la ha fotballskoene på hylla for 10 år siden.

De fikk 3 forsøk hver – hvordan konkurransen gikk kan du høre ved å klikke på knappen under. Konkurransen ble kommentert av John Arne.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/04/Nrk-Vestfold-Direkte-A-lag-tverra-konkis.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram