Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Swoosh – ny sponsor av Flint Fotball

22. april 2021

SponsorSwoosh - ny sponsor!

Flint Fotball er stolte over å presentere renholdsfirmaet Swoosh som nytt medlem i sponsorfamilien
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/04/Swoosh-signering-sponsor-2021-2.jpg

Flint Fotball er svært glad for at Swoosh ønsker å inngå sponsorsamarbeid med klubben. “Flint er helt avhengig av støtte fra lokalt næringsliv. Det er med på å sikre at vi kan gi et godt tilbud til jenter og gutter i alle aldre,” forteller daglig leder Nina Tapio

Swoosh rengjør på Flint Esso Arena

Administrasjons-/driftssjef i Swoosh, Silje Lindahl, syns det er fint å kunne støtte opp om et lokalt idrettslag. “Jeg er selv trener for lag i Flint og vet hvor viktig klubben er, både for små og store. Det er fint å kunne bidra til dette.”

Swoosh har også renholdet på klubbhuset. “Swoosh overtok renholdet nå i 2021,” forteller Nina. “Vi er svært fornøyd med jobben de gjør, og kan varmt anbefale de.”

Første måned gratis til nye kunder

Silje håper naturligvis på flere kunder, og frir til medlemmene i Flint. “Dersom du eier eller jobber for en bedrift som vurderer å bytte renholdsfirma, så er det bare å ta kontakt for en uforpliktende prat og befaring. Vi tilbyr første måned gratis ved nye avtaler.”

Vi ser frem til mange års godt samarbeid!

Kontakt Silje Lindahl
Mobil: 400 10 932
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/04/Swoosh-signering-sponsor-2021-2.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/04/swoosh.png

Om Swoosh

Swoosh tilbyr rimeligere, bedre og enklere renhold. Det er det mange i Vestfold som vil ha. Vi svinger allerede moppene hos en rekke bedrifter og gleder oss til å få enda flere til å skinne.

Swoosh er en komplett leverandør av renholdstjenester til små og mellomstore bedrifter. I tillegg tilbyr vi tjenester som matteservice, hygieneprodukter og vindusvask. Vi kan sørge for at lokalene dine er rene, inngangspartiet ser flott og presentabelt ut, at det hele tiden er papir og såpe i dispenserne deres og at vinduene er skinnende rene til for eksempel 17. mai. Alt fra én og samme leverandør.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram