Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Morten Ramm og Erik Solbakken lager TV-serie om Flint

23. juli 2021
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/07/Trening-juli-2021-med-Morten-Ramm2.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/07/Trening-juli-2021-med-Morten-Ramm.jpg

"Fan av Flint"Morten Ramm og Erik Solbakken
lager TV-serie om Flint

- skal sendes på TV2 Play i høst

- Ramm og Riise er en kombinasjon som trolig vekker interesse for mange.

Morten Ramm og Erik Solbakken skal i høst lage TV-serie om Flint Fotballs A-lag som skal sendes på Tv2 play. Humor-duoen gleder seg til å komme i gang.

Utsatt grunnet korona

Opprinnelig var planen at TV-serien skulle spilles inn sesong 2020, forteller daglig leder i Flint Fotball, Mona Habbestad.

– Morten Ramm og Erik Solbakken kontaktet oss vinteren 2020 med ideen om et TV-serie med arbeidstittelen “Fan av Flint”. Tanken var at man i serien skulle følge både A-laget og hovedtrener John Arne Riise i litt mer dokumentarisk stil kombinert med Morten Ramm som fokuserte mer på klubbens historie og miljøet rundt klubben.

Med koronaen ble planene lagt på is. – Vi visste lenge ikke om det ville bli noe eller ikke, både med tanke på sesong eller serie, innrømmer Mona. Derfor var det ekstra gledelig å høre at TV2 fremdeles var interessert.

Doku-reportasje om A-laget og Riise

Det er ingen hemmelighet at Morten Ramm er ihuga Flint-fan. – Det at serien frontes av en person som kjenner klubben godt og som bare vil klubbens beste, gjorde at vi raskt sa ja til prosjektet, forteller Habbestad.

Serien vil ha format som en doku-reportasje med korte episoder på rundt 6-10 minutter. De vil bli tilgjengelig på TV2s digitale plattform TV2 Play og skal vises utover høsten.

– Det blir doku-reportasje format med episoder på 6–10 minutter som kommer ut gjennom høsten. De vil begynner å filme fra første seriekamp, forteller Mona videre.  I tillegg til å følge A-laget og hovedtrener John Arne Riise, skal serien også fokusere på Morten Ramm, og hans hvordan han opplever sesongen som fan fra sidelinjen.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/07/Ramm-og-solbakken.jpg
Les mer om TV-serien på TB.no
Artikkelen er bak betalingsmur
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/06/Malklubben-header-820x400-1.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram