01234567890
Fram Larvik
Fram Larvik

1-0 ledelse holdt i 71. minutter

Første runde i cupen mot Fram markerte ikke bare A-lagets første offisielle kamp siden oktober 2019, men var også John Arne Riises debut som trener i tellende kamp.

Det startet veldig lovende for hjemmelaget etter at Vladimir Deletic sendte Flint i ledelsen 1-0 etter 11. minutter. Flint leverte en god første omgang, og gav 2. divisjonslaget god match med flere farlige sjanser.

I andre omgang overtok Fram mer av spillet, og en svært god Kim Bjørkesett i Flint-målet bidro sterkt til at hjemmelaget holdt ledelsen til langt ut i andre omgang. To baklengs i løpet av de siste 20 minuttene gjorde at cupdrømmen dessverre stoppet der.

Hovedtrener var likevel godt fornøyd med mye av det han så. I tillegg var det svært gledelig å se svært mange Flint-gutter i kamptroppen.

Dagens Flintgutt: Kim Bjørkesett