Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Riving av tribune – stor takk til dugnadsgjengen!

3. august 2021
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/08/2021-07-14-20.37.46-scaled.jpg

Den gamle tribunen er fjernet

Tusen takk for alle som bidro på dugnad!

Den gamle tre-tribunen mot Flintveien er nå en saga blott. – Det er vemodig å måtte rive den, men i den tilstanden den nå var, så måtte vi gjøre det av sikkerhetshensyn, forteller daglig ledere i Flint Fotball, Nina og Mona.

De siste ukene er det blitt diskturert frem og tilbake akkurat når tribunen ble satt opp, men ryktene skal ha det til at den har vært der siden 1977.

– Treverket var i en svært dårlig forfatning, innrømmer Nina. Vi var nødt til å gjøre store utbedringer om vi ville fortsette å bruke den. I de senere år er også regelverket knyttet til tribuner og hvordan de skal være konstruert, blitt strengere. Anleggsutvalget vårt har derfor konkludert med at det beste var å fjerne den helt.

REVET PÅ DUGNAD - BORTE TIL NM-KAMPEN

-Vi visste at vi ikke kunne benytte tribunen til NM-kampen, forteller Mona. Vi valgte derfor å fremskynde fjerningen fremfor å måtte sette mange frivillige til å hindre at tilskuerne benyttet seg av den.

Til tross stekende hete og fellesferie, så var det gledelig å se at flere tok seg tid til å bidra. Vaktmesterne Kjell Arne Mørk og Kjell Arne Nordby fikk god bistand av flere, og et par uker senere var alt borte.

-Det hjalp også veldig at vi fant noen som ønsket å fjerne stålkonstruksjonen mot at de fikk beholde det, legger Nina til.

En stor takk til alle som bidro!

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram