Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Kristian Rinaldo Pedersen til FK Eik Tønsberg.

6. august 2021
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/08/Kristian-Rinaldo-Pedersen.jpg

Kristian Rinaldo Pedersen til FK Eik Tønsberg.
Fortsetter som G16-trener i Flint

Flint Fotball har kommet til enighet med Kristian Rinaldo Pedersen om en avtale som gjør at han får mulighet til å kombinere spill for FK Eik Tønsberg 871 samtidig som han er engasjert som trener i klubben.

– Vi har forståelse for at noen kan reagere på beslutningen, sier sportslig leder i Flint, Espen Røkaas. Vi legger heller ikke skjul på at både Sportslig Utvalg og fotballstyret syns saken har vært vanskelig, spesielt siden Flint og FK Eik Tønsberg 871 begge har lag i samme avdeling.

For Flint Fotball ble det tungtveiende at Kristian er en svært engasjert og dyktig trener og en viktig ressurs i klubben, forteller Espen. I disse dager er han også i full gang med UEFA B-lisensen, noe som bare understreker hvor dedikert han er til trenerrollen. – Kristian har forsikret klubben at trenerrollen vil være hans førsteprioritet, og er villig til å forlenge sin trenerkontrakt med Flint. Dette sikrer kontinuitet og kvalitet både for klubben, og ikke minst G16-laget og spillerne.

-Vi vet at Kristian lenge har ønsket å gjøre comeback på fotballbanen, men har slitt med å finne gnisten og motivasjonen. Han mener selv å funnet den i treningsgruppen til Eik sammen med venner og tidligere lagkamerater, forklarer Espen. Han har vært vært åpen og ærlig på at det er dette som er bakgrunnen for beslutningen, og ikke det sportslige tilbudet.

Vi har etter mange gode samtaler fått trygghet for at Kristian vil klare å skille sine roller på en god og ryddig måte, forteller Espen. Vi håper selvsagt å snarlig se han tilbake i Flint-trøya.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram