Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint J16 kvalifisert for 1. runde NM

26. august 2021
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/08/IMG_4710-e1629935766760.jpg

Flint J16 blant landets 16 beste lag!

Etter flere kvalifiseringsrunder er Flint J16 klar for 1. runde i NM etter å ha slått Stathelle 2-1 på hjemmebane

Veien til NM har vært lang for Flints J16 (2005), som har fått god hjelp av 2006- og 2007-jentene. Det startet med kvalifisering lokalt mot Borre og Runar i juni. Der gikk Flint seirende ut og kvalifiserte seg dermed til den regionale NM-kvalifiseringen med lag fra Vestfold, Buskerud, Agder og Telemark. Neste hinder på veien var semifinale mot Hyggen fra Røyken. Det ble en kamp av den mer dramatiske sorten. Etter uavgjort etter fullspilt tid og ekstraomganger, ble det hele avgjort på straffespark. Der trakk Flint det lengste strået.

Onsdag 25. september møtte Flint Stathelle til regional finale i kampen om plass i NM. Den kampen vant Flint 2-1. Dermed klarte Flint som eneste lag fra Agder, Buskerud, Telemark og Vestfold å kvalifisere seg til NM-sluttspillet.

Trener Anders Skarbøvik var tydelig stolt etter at seieren var et faktum. – Dette tror jeg ikke har skjedd på jentesiden i Flint noensinne. En stor bragd for hele laget og klubben. Nå settes Flint også på fotballkartet på jentesiden.

Nå venter vi spent på hvilket lag som møter dem i første runde!

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/08/TelenorCup_logo_NY.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram