Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Pressemelding | SF Kvinner og Flint med klubbsamarbeid ut sesongen

27. august 2021

Sandefjord Fotball Kvinner består av hardt satsende jenter som ønsker å spille på høyest mulig nivå. Siden pandemien brøt ut i begynnelsen av 2020 har ikke Sandefjord Fotball hatt et kamptilbud til disse jentene, da 2. divisjon kvinner ikke har vært åpent for spill. Det har medført, i tillegg til naturlig avgang til militæret og skole at mange jenter har meldt overgang til klubber i 1. divisjon, Toppserien og utlandet hvor de har hatt kamptilbud.

Når myndighetene endelig åpnet opp for spill i 2. divisjon har arbeidet med å rekruttere nye spillere til Sandefjord Fotball Kvinner vært svært krevende pga. i) svært kort tid fra åpning til seriestart og ii) svært få jenter igjen i samarbeidsklubbene. Vi har derfor ikke klart å rekruttere nok jenter til vår klubb som bl.a. dessverre medførte at vi ikke klarte å stille lag til bortekampen mot Odds Ballklubb Kvinner 21. aug.

Sandefjord Fotball er stolte og veldig glade for at vi, gjennom konstruktive samtaler og en veldig løsningsorientert klubbledelse i Flint, kan informere om at det et inngått et klubbsamarbeid med Flint. Dette gjør at Sandefjord Fotball Kvinner klarer å gjennomføre 2. divisjon denne høsten. Samarbeidet løper i første omgang til 31.12.2021. Sandefjord Fotball er ydmyke og svært takknemlige, og håper at dette samarbeidet viser at vi kan få til noe sammen på tvers av bygrensene #sterkeresammen.

Samarbeidet betyr at spillere fra Flint kan spille for Sandefjord Fotball Kvinner i 2. divisjon, men ingen Sandefjord Fotball spillere kan spille med Flint i 4. divisjon.

Sandefjord Fotball og Flint vil også takke NFF Vestfold og NFF i denne prosessen.

#likemuligheter

Spørsmål kan rettes til

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/01/Logo-FLINT-uten-bakgrunn2.png

Thomas Steen-Hansen
Sportslig ansvarlig kvinner Flint

Tlf 909 35 100
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/08/sandefjord-fotbal-200x200-1.png

Lasse A. Saga
SF Kvinner

Tlf 916 24 047

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram