Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Skousen Tønsberg – stolt sponsor av Flint A-damer

4. september 2021

Flint Fotball er utrolig takknemlig for at Skousen Tønsberg ønsket å inngå en sponsoravtale med klubben. Franchise-eier og driver av Skousen Tønsberg, Kjell Roger Skauen, var ikke vanskelig å overtale.

– Jeg liker å støtte opp om idretten og lokalmiljøet, forteller Kjell Roger entusiastisk. Han er blant annet allerede engasjert i Flint Håndball hvor han også er speaker på hjemmekampene. Da Flint Fotball fortalte om den nye satsningen klubben hadde på damelag, var Kjell Roger ikke i tvil om at det var der han ønsket å engasjere seg.

Underdog støtter underdog

Skousen Hvitevarer etablerte seg i Tønsberg i 2015, og konkurrerer med store el-giganter som Power og Elkjøp innen hvitevarersegmentet. Det er litt som David mot Goliat.

– Det er ingen tvil om at Skousen er underdog i markedet. Likevel har vi sakte men sikkert tatt markedsandeler og nærmer oss nå 10 % av markedet, forteller Kjell Roger. Samtidig vet jeg at vi aldri vil bli størst eller få samme posisjon som de store kjedene. Slik føler jeg også det er med damefotballen. De kjemper i skyggen av herrelagene, og nettopp derfor ønsker jeg å støtte opp om Flint-jentene. Jentene fortjener støttet og backing, og jeg er stolt over å kunne bidra.

Draktreklame og toppmodell vaskemaskin og tørketrommel

To av spillerne på Flint A-damer, Sofie Brekke Proos og Mia Martinsen, viser stolt frem de nye draktene hvor Skousen-logoen er godt synlig på ene ermet og på shortsen.

– Det er veldig gøy med egne sponsorer, smiler Mia. Vi er veldig takknemlige for alle som ønsker å støtte opp om satsingen på damer og jenter i klubben. Det er veldig mange talentfulle jenter i Flint, og det er viktig å ha et A-lag slik at vi alle har noe å strekke oss mot og mulighet til å utvikle oss i egen klubb.

Også trener for damelaget, Anders Skarbøvik, er takknemlig for støtten. – Klubben har, i tillegg til økonomisk støtte, også fått flunkende ny vaskemaskin og tørketrommel. Det kommer godt med når drakter og treningsutstyr skal vaskes. Og skal vi tro Kjell Roger rett (og det gjør vi jo), så vil disse toppmodellene fra Asko være hvitevarer vi vil ha glede av i mange år fremover.

Flint Fotball takker for støtten, og se frem til et spennende samarbeid i tiden fremover. 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/03/2_Skousen_logo_3D_Tonsberg-e1614883749823.png

Om Skousen Tønsberg

Skousen Tønsberg åpnet dørene 8.oktober i 2015 og har har snart 6 års jubileum. Skousen er fra gammelt av et dansk, familiedrevet firma, men er nå en del av et milliardkonsern i WhiteAway Group. Hver enkelt butikk eies imidlertid av franchisetakere, og Kjell Roger Skauen eier og driver både Skousen Tønsberg og Skousen Sandefjord.

Skousen er spesialister på hvitevarer. Ekte hvitevare-nerder.

Kontakt Kjell Roger Skauen
Mobil: 33 29 03 90
Epost: tonsberg@skousen.no
Skousen Tønsberg
Kilengaten 16
3117 Tønsberg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/03/2_Skousen_logo_3D_Tonsberg-e1614883749823.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/09/Skousen-sponser-A-damer-3.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram