Flint
01234567890
Sarpsborg 08 2

Endelig kom seieren!

Etter tre uavgjort og et surt tap på bortebane mot Halsen, var John Arne Riise og hans menn fast bestemt på å gi alt for å sikre sesongens første seier.

Fra første stund var det tydelig at det var full tenning hos samtlige Flint-spillere. 3-5-2 formasjonen som ble brukt første gang mot Halsen satt nå som den skulle. – Vi hadde en klar plan, forklarer John Arne. Vi skulle stå høyt og være aggressive. Det lykkes vi godt med i dag.

Etter 15 minutter satte Rahel Ari 1-0 etter en gjennomløpning, og jubelbruset blant de rundt 500 tilskuerne stod i taket. Det resultatet holdt seg til pause.

Ett måls ledelse er alltid skummelt. Det var derfor deilig å få en tidlig scoring også i andre omgang, innrømmer John Arne. Nok en gang var det Rahel Ari som tegnet seg på scoringslisten, denne gangen tok han ballen på brystet med seg fordi keeper etter et innlegg av Adrian Krysian.

Og nettopp kaptein Adrian Krysian satte inn 3-0 målet etter corner i det 64. minutt. Og bare to minutter senere sendte Wally Njie hjemmepublikum til himmels da han satte det fjerde for dagen.

Neste kamp går borte mot Fredrikstad 2 mandag 13. september kl 20:00.

Dagens Flintgutt: Rahel Ari