E-post: admfotball@flintfotball.no

Kamprapport Flint-Teie (A-damer)

16. september 2021

15.09.2021A-Damer Kamprapport

Flint møtte Teie i 4. runde. Teie lå to poeng bak Flint, og det var en viktig kamp for å beholde plassen øverst på tabellen.
Gjestene gikk raskt opp i en 0-1 ledelse. Utligningen for Flint kom på frispark da Kaja Proos Stålerød fikk plassert skuddet forbi keeper. Mot slutten av første omgang gikk Flint-jentene opp i 2-1 ledelse da Anniken Grytnes headet inn på corner. Like før pause reduserte Teie-jentene og lagene gikk til pause med uavgjort.

Det resultatet holdt seg gjennom hele andre omgang. Flint beholder dermed førsteplassen på tabellen etter halvspilt sesong.