Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

TV2-serien “Fan av Flint” har premiere 1. oktober!

29. september 2021
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/09/Fan-av-Flint-header.jpg

TV-PREMIEREFAN AV FLINT
- premiere på TV2-serie med Morten Ramm og John Arne Riise

Fredag 1. oktober er det premiere på TV2-serien “Fan av Flint”. Serien vil bli sendt på TV2 Play (tidligere Sumo). De to første episodene slippes på premieredagen. Deretter blir det sluppet ny episode hver torsdag. 

Det er Morten Ramm og Erik Solbakken og deres selskap Humorineu som står bak konseptet. Morten Ramm er om ikke født, så mer eller mindre oppvokst på Flintbanen, og er selvutnevnt Fan av Flint. Da John Arne Riise ble lansert som ny A-lagstrener, ble ideen om å følge laget gjennom sesong født.

“Tanken var at vi puttet et kamera på John Arne og fulgt han og laget på trening og i kamper, mens jeg surra rundt på Tolvsrød g Flintbanen for å lodde stemningen blant de lokale, prate med gamle legender og vise frem Flint fra et fan-perspektiv.”

Satt på pause av Covid

Nedstenging og Covid satte naturlig nok en stopper for prosjektet i 2020. Men da seniorfotballen endelig kunne rulle igjen, så var TV2 fremdeles interessert, og innspillingen fortsatte.

“Serien er noe nedskalert, spesielt med tanke på at sesongen også er kort. Vi håper likevel at dette blir en artig serie, og gleder oss til premieren,” forteller Morten.

Fan av Flint ser du på TV2 Play og TV2.no

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram