Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint J13 kvalifisert til semifinalen i Adidas-Cup

4. oktober 2021
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/10/Flint-J13-adidas-cup.jpg

ADIDAS-CUPFLINT J13 (2008)
kvalifisert til semifinalen i
Adidas-Cup

Lørdag spilte Flint J13 kvartfinale i Adidas-cup (også kalt uoffisielt NM) på Flint Esso Arena. Motstander var Skreia Kolbu fra Toten.

Flint sine jenter fikk en kalddusj da Skreia scoret etter bare noen få minutter. Flint kom imidlertid kjapt tilbake og rett etterpå scoret spissen Tale Toreskaas Vedvik på en flott gjennomspill. Midtveis i omgangen gikk Flint opp til 2-1 etter scoring av Hedda Hostvedt Dahle. Dette ble også pauseresultatet.

I andre omgang var det aldri tvil om hvem som skulle vinne kampen. Flint dominerte resten av kampen og scoret ytterligere to mål. Ett ved et langskudd signert Mia Kveil og ett ved nok et gjennomspill til Tale Toreskaas Vedvik. Skreia klarte ikke å skape noen sjanser i andre omgang. Kampen endte med en fullt fortjent 4-1 seier til Flint-jentene.

Flint går dermed videre til sluttspillet på Gjøvik 16.-17. oktober, hvor de skal møte Viking fra Stavanger i semi-finalen.

Flere gode prestasjoner

Det gror godt på jentesiden i Flint. Også J14 og J15 kom langt i årets Adidas-cup. J14 tapte åttendedels finalen på straffespark mot Skeid og J15 på straffespark mot Sandviken i kvartfinalen.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram