Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint og John Arne Riise skiller lag som gode venner

2. november 2021
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/11/Trening-A-herrer-17.sept-2021-06.jpg

TRENER A-LAGFlint og John Arne Riise skilles som gode venner

A-lagstrener John Arne Riise har valgt å ikke forlenge sin kontrakt med klubben for sesongen 2022.

“Dette har vært et tungt valg, men jeg tror det er riktig for begge parter”, forteller John Arne Riise. Vi sitter sammen på klubbhuset med utsikt over hovedbanen som har vært hans arbeidssted de siste to årene.

“Jeg har reflektert mye de siste par dagene”, innrømmer han. “Jeg har blitt så utrolig glad i denne klubben, og ikke minst alle gutta mine. Vi har stått på gjennom pandemi, koronatreninger og en berg-og-dalbane av en sesong. Jeg har lært utrolig mye, både om meg selv som menneske og som trener. Jeg ville aldri vært dette foruten.”

Riktig, men tungt valg

Siste serierunde ble stang ut for Flint, og endte med nedrykk.

“Det var selvsagt en stor nedtur å rykke ned på målforskjell, og en stor del av meg ønsker aller mest å gå i krigen sammen med spillerne for å ta opprykket neste sesong, innrømmer John Arne. Jeg føler ansvar for resultatet, og har sånn sett et brennende ønske om å ta fighten.”

Likevel har altså valget falt på å gi seg her. “Flint tenker langsiktig og har en ambisjon om 2. divisjon. Den veien har blitt litt lengre nå, og klubben legger sine planer ut fra et tre-års perspektiv. Jeg har alltid vært ærlig på at jeg har ambisjoner, og med det løpet klubben har foran seg nå, har jeg kommet til konklusjonen at de antagelig vil være bedre tjent med en trenerressurs som kan garantere tilstedeværelse over tid. Det var et tungt valg, men jeg har landet på at det er det mest riktige, både for meg og klubben.”

Blir ut kontraktsperioden

John Arne har på ingen måte tenkt å løpe ut døra og aldri se seg tilbake.

“Jeg trives utrolig godt her, og vil savne å være her nesten hver dag. Det skal bli rart å ikke slå av en prat med Flint-patriotene, plage de daglige lederne, spille bordtennis med FFO-barna og snakke fotball med alle trenerne. Derfor er jeg glad for at kontrakten ikke utløper før ved årsskiftet, slik at jeg får tid til å ta skikkelig avskjed med alle.”

A-laget har noen dager fri nå, men planlegger treninger med laget siste halvdel av november. ” Vi hadde en fin samling sammen lørdagkveld etter kampen, men da var fremdeles nedrykket ferskt og sårene helt åpne. Det skal derfor godt å få tid sammen med gutta etter at vi har fått skuffelsen litt på avstand. Gjennom karrieren har jeg ofte opplevd å bli solgt og bytte klubb uten å få tatt skikkelig avskjed. Nå får jeg gjort det på en god måte, og det setter jeg stor pris på.”

Fantastisk bidragsyter for klubben.

Daglig leder Mona Habbestad og styreleder Geir Bøe respekterer beslutningen John Arne har tatt, men innrømmer at det er trist og vemodig at samarbeidet nå går mot slutten.

“John Arne har vært en fantastisk bidragsyter i klubben, også utenfor A-laget, forteller Mona. Vi kan ikke få rost nok måten han har stilt opp på både helgesamlinger, fotballskoler, ovenfor sponsorer og øvrige lag i klubben. Han har tilbragt mye tid på klubbhuset, og er alltid raus med sin tid ovenfor alle som ønsker en prat.

Geir og Mona er sikre på at de fleste Flint-fans vil synes det er trist og leit at John Arne ikke blir med videre. ” John Arne har vært en samlende faktor for oss i en tøff periode. Det kommer utvilsomt til å bli et tomrom etter han som vi alle vil merke,” sier Geir Bøe.

Fan av Flint

John Arne innrømmer at han har blitt oppriktig glad i klubben.

“Det er ikke bare Morten Ramm som er fan av Flint. Det har jeg også blitt. Klubben jobber utrolig bra på mange felt, og spesielt med barn og unge, og det har vært en fryd å få være med å bidra rundt det. Skulle Flint spørre om å bidra med noe lignende senere, så skal du ikke se bort fra at jeg dukker opp igjen.”

En samlet Flint Fotball takker John Arne for to fantastiske år, og ønsker han all mulig lykke til i sin videre trenerkarriere.

Henvendelser rettes til

Geir Bøe
Styreleder Flint Fotball
geiro.boee@gmail.com
948 23 132

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram