Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint og Release inngår samarbeid – bra for både klubben og miljøet

2. november 2021
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/11/Release-Flint-samarbeid-nettsak.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/11/Flint-og-release-samarbeid.jpg

Markedsansvarlig i Flint, Jannicke Darell og bedriftsrådgiver Helene Nygård i Release er fornøyd med den nye samarbeidsavtalen.

SponsorFlint inngår samarbeid med Release - det grønne mobilselskapet

Med dette samarbeidet går Flint nye veier for å få inn midler – og gjøre noe bra for miljøet samtidig

Har du en gammel mobiltelefon liggende og slenge? Da vil Flint fotball gjerne ha den.

– Gamle mobiltelefoner er verdt penger både for eierne og for Flint. Og det er bra for miljøet hvis vi får samlet den inn, sier Jannicke Darell, markedsansvarlig i Flint fotball.

Det hun snakker om er klubbens siste samarbeidsavtale, med mobilselskapet Release. De er Norges bærekraftige mobilselskap, og kjemper for ansvarlig og miljøvennlig mobilforbruk gjennom salg og utleie av pent brukte mobiltelefoner.

– Vi er det eneste mobilselskapet som tar bærekraft og miljøutfordringene på alvor med våre grep innenfor leiemobil og mobilpant. Det er også viktig for oss å bidra til nærmiljøet/barneidretten – og vi vet at barn og unge i dag har en mye bedre bærekraftig og miljøvennlig tankegang, sier Helene Nygård i Release

To inntekstmuligheter

Avtalen selskapet og Flint har inngått omhandler både innsamling og pant av mobiltelefoner, samt salg av mobilabonnement. Begge deler fyller opp klubbkassa til Flint.

– For hvert abonnement som går over til Release, får Flint 25 kroner i måneden, eller 300 kroner i året, som kickback fra det abonnementet. Det eneste man må gjøre for å støtte Flint på denne måten er å bestille abonnement gjennom en egen landingsside for Flint på nettsiden til Release, sier Jannicke Darell.

Nettadressen er flint.release.no. Og både privatpersoner og bedrifter kan bestille abonnement. Er man bedrift og ønsker et tilbud, så ta gjerne direkte kontakt med Helene Nygård i Release.

Lukrativ panteordning

Når det gjelder panteordningen, så fungerer den sånn at de som leverer inn en gammel mobil får en sum. Hvor stort pantebeløpet er avhenger av alder og tilstand på telefonen. I tillegg får også Flint en andel for å ta imot telefoner og levere videre til Release.

– Dette er avtale hvor alle parter vinner, og best av alt det bidrar til gjenbruk og bærekraft som er bra for miljøet. Som idrettsklubb ønsker Flint helt klart å gjøre mer med tanke på miljø og gjenvinning, og vi ser dette som en spennende ny måte å få inn støtte til klubben, sier Darell

Flint kickstarter samarbeidet med Release førstkommende helg under bruktmarkedsdagen 2010-årgangen arrangerer for å finansiere neste års Norway cup-deltakelse. Der vil Release være til stede, både for å fortelle om seg selv og abonnementene de tilbyr, samt ta imot brukte mobiler.

Pantestasjon

Utenom dette vil Flint etablere en egen pantestasjon for gamle mobiltelefoner på klubbhuset hvor man kan levere både mobiltelefoner og nettbrett når som helst.

– En mobil er i utgangspunktet ikke et miljøvennlig produkt, ettersom den inneholder mange sjeldne metaller og grunnstoffer det krever mye ressurser å utvinne. Likevel er vi alle avhengige av det. Release vil gjøre det enklere å ha en mobil som gir minst mulig miljøavtrykk. Vi sørger for at hver mobil benyttes av 3-4 personer før den forsvarlig gjenvinnes og komponentene gjenbrukes eller resirkuleres, sier Helene Nygård.

I tillegg til sin grønne profil er også Release konkurransedyktige på pris. I oktober ble Release sitt 15GB abonnement til 299,- kåret til best i test av Bytt.no som sammenligner mobilabonnement.

Ønsker du mer informasjon?

Helene Nygård
- helene@release.no
904 28 430

Møt Release på gjenbruksmarked
5.-6. november

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/11/Gjenbruksmarked-2010-argangen.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/10/release_logo_stående_tagline_rgb_positiv.png

Rimelig mobilabonnement

  • Velg datapakken som passer for deg, så tar vi hånd om resten.
  • Du får alltid høyeste tilgjengelige datahastighet
  • Rollover – ubrukt data følger selvsagt med over til neste måned.
  • Fri tale, SMS og MMS ved bruk i Norge og EU/EØS.
  • Datakontroll
  • Ingen bindingstid.

*Egne priser gjelder ved bruk i utlandet og ved trafikk fra Norge til utland og spesialnummer.

Bytt abonnement:25 kr/mnd til Flint

Abonnement kåret til Best i Test

Mobilpant

Få penger for dine gamle mobiltelefoner
  • Pant dine gamle telefoner hos Release og bidra til gjenbruk og trygg håndtering! 
  • Ikke la dine gamle mobiler bli støvsamlere i skuffen. Velger du å pante dem i stede, får du litt ekstra i lommeboken, og samtidig sørger du for at verdifulle grunnstoffer i din mobil gjenvinnes.  
  • Med Mobilpant fra Release vil det kjøres en test av din mobil, og satt en verdivurdering. Du mottar deretter et konkret tilbud fra oss, og vipps så er din gamle mobil solgt og klar til avlevering.  
  • Lever inn din gamle mobil eller nettbrett på klubbhuset!

Pant mobilen din50-200 kr til Flint per mobil

Pluss penger til deg!

Møt Release på gjenbruksmarked
5.-6. november

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/11/Gjenbruksmarked-2010-argangen.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram