Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Ole Bredesmo Klaussen og Simen Rokke nytt trenerteam for A-damer

19. november 2021
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/11/A-damer-2022-Simen-Rokke-og-Ole-Bredesmo-Klaussen-11-2.jpg

Simen Rokke og Ole Bredesmo Klaussen overtar treneransvaret for Flint A-damer fra sesongen 2022.

TRENERTEAM FLINT A-DAMERSimen Rokke og Ole Bredesmo Klaussen nytt trenerteam for Flint A-damer

Flint A-damer var nære opprykk til 3. divisjon høsten 2021. Flint har ambisjoner opp opprykk, og er glade for at Ole Bredesmo Klaussen og Simen Rokke har påtatt seg treneransvaret for kommende sesong. 

-Vi gleder oss veldig, forteller Ole. Det gror godt på jentesiden i Flint, og vi har stor tro på at opprykk er innen rekkevidde. Simen er enig. – Vi er allerede godt i gang med planleggingen, og gleder oss til å komme skikkelig i gang, og bli bedre kjent med spillergruppa.

Selv om Marte Røkaas gir seg som trener, håper de å få henne med videre som spiller. – Marte var en viktig spiller i høst. Hun har med seg erfaring og trygghet inn i laget. Og skulle flere som henne melde sin ankomst, så sier vi ikke nei til det heller, sier Ole med et smil.

  • Ole Bredesen Klaussen ble kåret til Årets Grasrottrener i Vestfold fotballkrets. I tillegg til å trene J2006 over mange år, er han også trener for G9 (2012).
  • Simen Rokke har vært med i trenerteamet rundt Flint J15 sesongen 2021. Han har tidligere erfaring som trener for både jentelag og damelaget i Seljord.
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/11/Ole-Bredesmo-Klaussen.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/11/Simen-Rokke.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram