Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Shaun Constable blir ny hovedtrener for Flint A-herrer

22. november 2021
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/11/Shaun-Constable-ny-hovedtrener-Flint-A-herrer.jpg

Shaun Constable overtar som hovedtrener for Flint A-herrer fra sesongen 2022.

HOVEDTRENER FLINT A-HERRERShaun Constable blir ny hovedtrener for Flint A-herrer

Jakten på ny hovedtrener for Flint A-herrer er over. I dag er det klart at Shaun Constable overtar rollen fra sesongen 2022. 

– Vi er glade for å kunne ønske Shaun velkommen til Flint, forteller styreleder i hovedforeningen, Kjell Chr. Andersen. Shaun har en solid CV og mye erfaring, både som hovedtrener og ikke minst spillerutvikler. Dette er noe vi som klubb ser frem til å nyte godt av i tiden fremover.

Shaun Constable kommer senest fra jobben som hovedtrener for Moss i Post Nord-ligaen. Før det var han i Brommapojkarna, Östersund og Sandefjord for å nevne noe. Constable er fra Maidstone, Kent i England og har jobbet innen profesjonell fotball i over 20 år, både på ungdom- og seniornivå. Han har UEFA A-lisens, og har også jobbet for de engelske klubbene Leeds Utd. og Stoke City før han kom til Norge.

Gleder seg til å jobbe med spillerutvikling

Shaun selv glede seg til å ta fatt på oppgaven.

-Jeg vil takke Flint for muligheten som ny hovedtrener. Vi har utfordringer foran oss, men muligheten for å lykkes er også stor. Jeg gleder meg også til å jobbe med utviklingen av spillerne i troppen, og ikke minst unge talenter i klubben, både på gutte- og jentesiden. Det er spennende å kunne jobbe med en klubb med et slikt fokus på barn og unge, og med så mange medlemmer.

Ønsker å spille underholdende fotball

På spørsmål om hva vi kan forvente oss av Flint med han som trener, så har Shaun noen klare tanker. – Jeg ønsker å spille underholdende fotball, ha fokus på kontringspress og angrepsfotball. Jeg håper også å kunne påvirke hvordan resten av lagene i Flint spiller.

Sportsutvikler i Flint, Ronny Holmedal, har tidligere jobbet med Shaun i Sandefjord, og ser frem til å samarbeide med han igjen. – I Shaun får Flint en mann med stor kapasitet, masse erfaring og som virkelig brenner for jobben.

Flint Fotball ønsker Shaun hjertelig velkommen til klubben.

Årstall Klubb Stilling/rolle
2021 Moss FK Hovedtrener, PostNord-ligaen
2019-2020 Brommapojkarna IF Hovedtrener
2018-2019 Östersund FK Ass.trener Allsvenskan
2011-2019 Sandefjord FK Ass.trener, hovedtrener SF2
2008-2011 Ørn Horten Spillerutvikler, hovedtrener Ørn2
2006-2008 Stoke City FC Academy coach, head coach U10, Ass. coach U16
1999-2006 Leeds Utd FC Academy Coach, head coach U9, Ass. coach U15
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/11/shaun4.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram